Author:
• vrijdag, maart 16th, 2018

Gebruik je dagelijks make up, maar weet je eigenlijk niet hoe je je moet opmaken voor een bepaalde gelegenheid? Ga je bijvoorbeeld naar een bruiloft of een galafeest? In dit artikel lees je hoe je van een mooie basis make up voor overdag gemakkelijk een feestelijke look creëert.

Het is belangrijk om te beginnen met de basis om zo een perfect uiterlijk te creëren voor de dag.

Dagelijkse make up

Hier volgen een aantal stappen die je dagelijks kunt doorlopen voor je make up:

  • Stap 1: bereid je huid voor door je gezicht goed te reinigen. Gebruik daarna een vochtinbrengende crème en breng een lippenbalsem aan.
  • Stap 2: vorm de basis op je gezicht met een foundation. Foundation is de basis van je look. Let op dat je het niet te dik aanbrengt en dat je het goed uitsmeert en dat je voor de juiste kleur hebt gekozen. Na je foundation kun je – indien nodig – met concealer je wallen camoufleren. Door de egale teint van de foundation is je gezicht wat vlak geworden, geef daarom vorm aan je gezicht door blush of bronzer op te doen. Zuig je wangen in en breng de blush of bronzer aan.
  • Stap 3: je ogen. Start altijd met een oogschaduw, je brengt dit natuurlijk boven je ogen aan maar je kan ook wat onder je ogen aanbrengen voor een sprekende uitstraling. Breng daarna eyeliner aan. Vind je het lastig om dagelijks eyeliner op te doen? Kijk dan eens of permanente make up iets voor je is. Na de eyeliner kun je mascara opdoen. Kies voor een mascara die extra volume geeft en die je wimpers onweerstaanbaar lang maken.
  • Stap 4: je wangen en lippen. Door de juiste blush te gebruiken kun je een vakantie-achtige look creëren. Dit doe je met een perzik- of koraalkleurige blush. Breng de blush met een op- en uitwaartse beweging aan op je wangen. Door het af te maken met lipgloss is je make up perfect.

Make up voor ‘s avonds

  • Stap 1: kleur je ooglid met eyeliner, kies niet voor zwart want dit kan erg donker zijn.
  • Stap 2: breng een donkere oogschaduw aan over de eyeliner. Let erop dat je niet hoger gaat dan de vouw van je ooglid.
  • Stap 3: indien nodig kun je je wenkbrauwen een beetje bijkleuren
  • Stap 4: werk je mascara en blush een beetje bij
  • Stap 5: pak je concealer er maar bij, kijk waar deze nodig is. Vaak is dit rond de neus en ogen.
Category: Overig  | Comments off
Author:
• maandag, september 04th, 2017

Hoe we het ook draaien of keren, uiteindelijk beschikt iedereen wel over een minder goed kantje. Toch willen we dat niet altijd zo laten uitschijnen naar de buitenwereld toe en daarom verdraaien we wel eens de realiteit om er beter uit te komen. Met andere woorden, iedereen liegt wel eens, in het bijzonder op het internet. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de informatie die we terugvinden op profielen op datingsites. Een onderzoek van Datingnet wees uit dat het vooral de vrouwen zijn die vaak liegen op een datingsite, maar ook de mannelijke gebruikers zijn lang niet altijd even eerlijk.

Eén op vier liegt
Van alle ondervraagde vrouwen heeft maar liefst 27 procent aangegeven wel eens te liegen bij het invullen van haar datingprofiel. Daar tegenover staat dat amper 18 procent van de ondervraagde mannen heeft gesteld wel eens uit te pakken met een leugentje. Als we deze cijfers moeten geloven, dan zijn vrouwen dus een stuk onbetrouwbaarder op datingsites, maar de vraag is of deze cijfers wel correct zijn. Wie zegt er namelijk dat mannen even toegeeflijk zijn als vrouwen wanneer het aankomt op het verspreiden van foutieve informatie? Daarnaast kunnen mannen en vrouwen ook een compleet ander idee hebben van wat nu wel en wat nu geen leugen is.

Leugens
Er dient ook te worden vastgesteld dat er per geslacht twee grote gegevens zijn waar wel eens over wordt gelogen. Bij mannen gaat het om de lengte en de carrière. Dit kan een flinke domper zijn voor de vrouw wanneer in werkelijkheid de man 30 centimeter kleiner blijkt te zijn dan hij op zijn profiel heeft aangegeven. Had ze dat eerder geweten had ze die hoge hakken wel thuisgelaten… Bij vrouwen wordt er dan weer vooral gelogen over hun carrière en (hoe kan het ook anders) hun leeftijd.

Wat meteen opvalt is dat vrouwen tussen de leeftijd van 25 en 30 jaar vooral liegen over hun leeftijd. Bij mannen valt dan weer meteen op dat er tussen de leeftijd van 34 en 39 vooral wordt gelogen over hun werk. Dergelijke leugens worden verspreid om slimmer en zelfstandiger over te komen.

Foute formulering 
Eigenlijk kunnen we na afloop van het onderzoek alleen maar stellen dat het onderzoek niet geheel betrouwbaar is te noemen. Dit eigenlijk omwille van het feit dat er een compleet verkeerde vraag is gesteld. De vraag is namelijk niet of mannen of vrouwen het vaakst liegen op hun datingprofiel, de vraag is hoeveel mannen en vrouwen daadwerkelijk toegeven dat ze liegen. Over het algemeen kunnen we echter niet anders dan stellen dat vrouwen doorgaans vaker betrapt worden op het verspreiden van foutieve informatie. Als we eens grondig naar alle vrouwelijke profielen kijken stellen we vast dat maar liefst meer dan 30 procent van de vrouwen gebruikmaakt van een bewerkte foto. Dat is natuurlijk heel veel en niet helemaal eerlijk.

Vergelijk betrouwbaarheid 
In principe hoeft eerlijkheid nog niet zozeer een probleem te vormen. Wanneer er daadwerkelijk iets moois ontstaat worden die kleine leugentjes namelijk al snel voor lief genomen, maar wat wanneer blijkt dat de persoon waarmee u heeft afgesproken in het echt compleet anders is dan hij of zij zich voordeed online? Om dat te voorkomen maken heel wat datingsites gebruik van een handmatige ID-controle. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid van de verschillende datingprofielen gewaarborgd en bent u er dus altijd zeker van dat de persoon waarmee u afspreekt daadwerkelijk zal voldoen aan uw verwachtingen.

Datingsites vergelijken
Wanneer u wil proberen achterhalen welke datingsite over zo’n handmatige ID-controle beschikt kunt u er voor kiezen om de verschillende datingsites op het internet te vergelijken. Vergelijk alle sites door gebruik te maken van de mogelijkheden van de website Gratisdatingsite. Hier worden alle voor- en nadelen van de verschillende datingsites netjes voor u op een rijtje geplaatst zodat u meteen voor uzelf kunt uitmaken welke datingsite het interessantst is. Daarnaast voorziet Gratisdatingsite haar bezoekers ook van interessante informatie, tips en beoordelingen van de verschillende datingsites waardoor u zeker en vast zult kiezen voor de interessantste en meest betrouwbare datingsite.

Category: Daten  | Comments off
Author:
• donderdag, maart 02nd, 2017

Je hebt net ontdekt dat je zwanger bent van je eerste kindje en je wordt overladen met je eigen emoties. Je bent ten eerste ontzettend blij en tegelijkertijd raak je in de stress, want wat nu? Je bent hier helemaal niet op voorbereid. Je hebt geen idee wat je moet doen. Het enige dat je weet is dat er veel geregeld moet worden. Maar wat dan precies? En wanneer? Relax, de eerste paar maanden van je zwangerschap moet je vooral lekker genieten en wennen aan het idee dat je zwanger bent. Al dat geregel komt later wel. Ga lekker met je partner ontspannen en vieren dat jullie een kindje krijgen. Ga samen dagdromen over wat het zou worden en bedenk alvast eventuele namen.

 

Goed eten

Vanaf het moment dat je zwanger bent, moet je wel vast letten op je voeding. Er zijn veel dingen die je niet mag eten of waar je niet te veel van mag eten. Laat je goed informeren over welke producten je wel en niet mag nuttigen. Drink geen alcohol meer en vermijd rauw vlees. Zorg ervoor dat je voldoende ijzer binnen krijgt. Dit vind je onder andere in appelstroop, noten, spinazie vis en vlees. Zorg ook dat je gevarieerd eet. Je kunt de voedingspiramide erbij pakken. Eet elke dag iets uit de vijf verschillende schalen. Zorg verder voor voldoende slaap.

 

Echo

Na ongeveer negen weken is het verstandig om een afspraak te maken met de verloskundige. Zorg dat jij je op je gemak voelt bij de verloskundige. Zij zal je tijdens de zwangerschap adviseren en begeleiden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets vergeet, want de verloskundige helpt je hier bij. Je kan dan ook al de eerste echo laten maken. Op deze echo zie je nog niet of het een jongetje of een meisje is, maar je kan wel vast laten stellen dat er daadwerkelijk een mini mensje in je buik groeit. Rond de 16e week kun je het geslacht van het kindje zien. Je kunt een pretecho laten maken, waarop duidelijk wordt of het een jongen of een meisje is. Vanaf dan kun je gericht babykleertjes gaan kopen en kun je het eens worden over de naam.

Regelen

Na drie maanden moet je langzaam dingen gaan regelen. Dingen die belangrijk zijn voor als je baby er straks is. Denk hierbij aan het inrichten van de kinderkamer. Kopen van een kinderwagen, maxi-cosi en babybedje. Maar denk ook na over je werk en zwangerschapsverlof en over eventuele cursussen die je wilt volgen. Zwangerschapsyoga, voorlichtingscursus over borstvoeding of zwangerschapszwemmen. Je zwangerschap is heel leuk, maar bedenk ook dat er af en toe zware momenten tussen zitten. Heb je het zwaar? Bedenk dan wat voor bijzonders je er voor terug krijgt.

Category: Zwanger  | Comments off
Author:
• maandag, september 05th, 2016

misVhjUTienerzwangerschappen lijken steeds meer een normaal fenomeen te worden. Echter blijkt vaak dat hierbij vele complicaties komen kijken. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal is dit voor een tiener erg zwaar. Het jong moeder worden, lijkt bijna verheerlijkt te worden door programma’s zoals ‘Teen Mom’, waarin het leven van enkele tienermoeders wordt gevolgd. Ze laten ook de nare kanten zien, maar uiteindelijk komt er het er op neer dat ze blij zijn het kind te hebben en het niet anders hadden willen doen.

Verantwoordelijkheid bij de ouders?

De grote vraag is natuurlijk, of het de schuld is van ouders dat hun kinderen zo vroeg zwanger raken. Deels wel, maar het is soms ook onmogelijk om een kind de juiste richtlijnen mee te geven. Wat belangrijk is, is dat je vroegtijdig begint met het uitleggen van zwangerschappen en hoe het werkt. Heb het ook samen met je kind over anticonceptiemiddelen en hoe je ze moet gebruiken. Dit gesprek kan misschien wat ongemakkelijk zijn, maar het is zeker belangrijk. Maar ook het laten inzien welke verantwoordelijkheden er allemaal komen kijken bij een kind en wat ervoor meot worden opgeoffert.
Tienerzwangerschap komt vooral veel voor bij probleemjongeren die vroegtijdig uit huis zijn gegaan. En juist deze jongeren hebben het financieel zwaar bij een zwangerschap. Helemaal als de vriend ook uit het zicht is, of nog erger: onbekend is.

Opspelende problemen

Zoals hierboven vernoemd, hebben tienermoeders soms helemaal niet de financiële mogelijkheden om een kind goed op te voeden. Ze zitten nog op school, hebben geen vaste baan, geen goede woning en dan moeten er ook nog eens vreselijk veel spullen gekocht worden. En omdat ze vaak nog op school zitten, wordt de kans op een baan ook kleiner als ze school niet afmaken door de weinig tijd.
Fysiek is het ook erg zwaar voor een tiener. Je zit nog in je jonger jaren, maar juist dan heb je al last van hormonen en stemmingswisselingen. Als daar dan ook nog eens de hormonen van een zwangerschap bijkomen is dit erg vermoeiend voor je lichaam. Gelukkig is er altijd nog kraamzorg om extra te helpen bij de zwangerschap en te helpen met het eerste stapje om te wennen aan het vader of moeder zijn.
Mentaal is misschien wel het zwaarste punt. Als je zwanger bent al tiener en een baby krijgt, zul je moeten beseffen dat het tijd is om volwassen te worden. Veel dingen kunnen niet meer en er moet altijd rekening worden gehouden met de kleine. Hierdoor kan een sociaal leven helemaal uit elkaar vallen. En zeker voor een tiener is dit behoorlijk zwaar.

Campagnes om tienerzwangerschap te verhelpen

Er zijn verschillende projecten opgezet om te zorgen voor minder tienerzwangerschappen. Zo wordt er meer informatie gegeven op scholen en is er een nepbaby uitgedeeld. Echter bleek dat de pop juist zorgde voor meer zwangerschappen. Ook voor opvang komen meer mogelijkheden, zodat de jonge ouders de juiste begeleiding krijgen.

Category: Tieners  | Comments off
Author:
• donderdag, juni 16th, 2016

Wanneer je graag een relatie wilt of eens op een date wilt met een leuk persoon dan is het handigste om je eerst in te gaan schrijven bij een datingsite. Toch kan het best wel lastig zijn om een goede datingsite te gaan vinden. Alleen in ons land zijn er al bijna tachtig en je kunt dan ook moeite hebben om de juiste uit te gaan kiezen. Wij willen je daar in dit artikel bij gaan helpen en we willen je dan ook op het gemak wijzen van het vergelijken van datingsites. Wanneer je dit doet dan weet je binnen een paar seconden wat nu de beste datingsite voor jou is.

Datingsites vergelijken dat doe je op de website van .nl, naast de vergelijker kun je hier nog veel meer waardevolle informatie vinden zoals beschrijvingen van datingsites en leuke blogartikelen. Wil je dus meer informatie over een datingsite dan kun je meteen de beschrijving lezen en zo weet je ook direct welke mogelijkheden de datingsite je allemaal te bieden heeft. Het gebruik van de vergelijker dat is geheel gratis en vervolgens kun je dan ook nog eens meteen gaan doorklikken naar de datingsite en je daar gratis gaan inschrijven.

Lees ook de beoordelingen van de leden en ex-leden

Wat ook aan te raden is dat is om de beoordelingen van de leden en de ex-leden te gaan lezen. Bij iedere datingsite kun je veel beoordelingen vinden en zo krijg je een goede indruk wat andere mensen van deze website vinden. Dit kan je dan net het laatste zetje geven om je toch wel of juist niet in te schrijven bij deze datingsite. Ook kun je verschillende categorieën vinden op de website van de vergelijker.

Bij deze categorieën zie je dan alle datingsites die daarbij horen. Er is bijvoorbeeld een categorie voor alleenstaande ouders maar ook voor ouderen. Klik je de categorie aan dan zie je ook meteen alle datingsites die er in ons land voor die doelgroep beschikbaar zijn. Reden genoeg dus om eens snel door te klikken naar de website van .nl en te zien welke datingsite er nu het beste voor jou geschikt is.

Category: Uncategorized  | Comments off
Author:
• vrijdag, december 18th, 2015

Stel je hebt een erectiestoornis en je bent al langere tijd bezig met het verbeteren van je levensstijl en het slikken van pillen zoals Viagra en Kamagra, maar het werkt allemaal niet. Dan kan het goed zijn dat er een fysieke blokkade is in de bloedvaten richting de penis. Kamagra is een medicijn dat zorgt voor ontspanning van de bloedvaten, waardoor bloedtoevoer weer mogelijk is. Maar mocht een bloedvat compleet geblokkeerd zijn, iets wat vrij zelden voorkomt, dan is chirurgie de laatste uitkomst. Elk jaar zijn er ongeveer 40.000 mannen die bijvoorbeeld een penisimplantaat overwegen. Dit kan alleen wanneer alle andere behandelingen geen succes hebben gehad.

Er zijn meerdere chirurgische ingrepen mogelijk, maar ze zijn allemaal erg duur, gecompliceerd en niet elke ingreep heeft evenveel succes. De vaakst gekozen ingreep is die van de penis implantaat. Deze permanente ingreep is een implantaat wat een erectie nabootst en 9 van de 10 mannen heeft baat bij deze ingreep. De penisimplantaat is al meer dan dertig jaar beschikbaar en de technologie achter de implantaat wordt constant doorontwikkeld. Tegelijkertijd worden alle andere behandelingen verbeterd, zoals pillen, injecties en penis pompen, wat betekent dat mannen veel alternatieven hebben voordat ze een drastische chirurgische ingreep overwegen.
Doctor Wayne Hellstrom, professor aan de Tulane University School of Medicine in New Orleans heeft een checklist als het aankomt op wanneer mannen zouden mensen moeten kiezen voor een heftige chirurgische ingreep. De volgende mannen komen in aanmerking of zouden chirurgische ingrepen kunnen overwegen: mannen die een heftige prostatectomie hebben gehad, mannen met zware diabetes met beschadigde bloedvaten van de penis als gevolg, mannen die structurele problemen hebben die erecties onmogelijk maken en mannen die alle overige opties hebben geprobeerd, die geen uitkomst hebben geboden.

Vervolgens zijn er twee types penisimplantaten, de opblaasbare en de niet-opblaasbare. De opblaasbare implantaat heeft twee schachten die gevuld kunnen worden met vloeistof die uit een reservoir vlakbij de blaas wordt gehaald. Wanneer de schacht zich vult wordt de penis wijder en gaat deze naar een erectie toe. Deze methode heeft als grootste voordeel dat de penis weer terug kan naar volledig slappe toestand als er geen vloeistof in de schachten zit, waardoor het implantaat niet waar te nemen is. Het niet-opblaasbare implantaat bestaat uit een schacht die met de hand gevormd kan worden om een erectie na te bootsen.

De implantanten zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen in kwaliteit. Ze worden steeds betrouwbaar en tegenwoordig zijn 90-95% van de mannen met een implantaat erg tevreden over het implantaat. Dr. Hellstrom adviseert patiënten dat een implantaat zo’n tien jaar meegaat, maar dat dit gerekt kan worden tot een vijfentwintig jaar als er zorgvuldig mee om wordt gegaan. Hoe meer mannen de implantaten gaan gebruiken, des te meer kans is er dat de implantaten met het jaar beter worden. Zaken als infecties en complicaties tijdens de operatie nemen af en mannen herstellen ook sneller van deze toch heftige ingreep.

Category: Uncategorized  | Comments off
Author:
• maandag, september 14th, 2015

Swingen wordt onder mensen in ons land en ook elders in Europa steeds populairder. Bij swingen word je als stel intiem met een ander stel en wissel je van partner. Dat kan overigens in vele verschillende vormen. Sommige stellen kiezen er bijvoorbeeld voor om enkel met elkaar te flirten en geen fysiek contact op te laten volgen. Andere stellen kiezen er juist bewust voor om met partnerruil seksueel contact te hebben. Maar waarom swingen mensen nu eigenlijk? Wat is de reden dat mensen wisselen van partner?

Sleur

De vraag waarom mensen van partner willen wisselen is natuurlijk ontzettend lastig te beantwoorden. Het antwoord kan namelijk per stel verschillen en het is moeilijk om in het hoofd van andere mensen te kijken. Over het algemeen geldt wel dat er na verloop van tijd een bepaalde sleur in een relatie komt, waardoor alles wat saaier wordt. Dat geldt ook voor de seks. Om af te rekenen met deze sleur, moet er gezocht worden naar nieuwe spanning. Deze spanning vinden veel mensen in partnerruil. Je hebt seks(of je flirt) met een ander, terwijl je partner er vanaf weet en je hoeft niet bang te zijn dat je relatie erdoor stuk gaat. Sterker nog; een relatie gaat juist veel vaker stuk door de eerder genoemde sleur.

Verschil met vreemdgaan

In een tijdperk waarin vreemdgaan steeds vaker voorkomt, is swingen de ideale oplossing. Je bent er immers eerlijk over en als het goed is, sta je samen achter het besluit om van partner te ruilen met een ander stel. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens ontzettend spannend om eens seks te hebben met iemand anders en zijn er vaak geen nadelige gevolgen van swingen. Swingen hoort bij onze moderne tijd en met alle seksuele prikkels om ons heen is het de ideale manier om je relatie spannend te houden.

Category: Uncategorized  | Comments off