Veel mannen worden ouder, en wanneer mannen ouder worden is het vaak zo dat zij relatief meer last krijgen van prostaatklachten. Mijn vader is op dit moment 59 jaar en hij heeft gelukkig nog geen last van prostaatklachten. Bij hem in de familie is wel eens prostaatkanker voorgekomen en hij vertelt mij regelmatig dat hij bang is dat hij met deze vreselijke ziekte wordt geconfronteerd. Al een tijdje liep hij erover na te denken om zich eens te laten onderzoeken, dit kan niet in het ziekenhuis omdat hij op dit moment geen klachten heeft van zijn prostaat, daarom begon hij eens op het internet te zoeken over het doen van een preventief prostaatonderzoek.

Op internet zoeken naar prostaatonderzoek

Omdat mijn vader niet heel erg goed is met de computer vroeg hij mij te helpen bij het zoeken naar een prostaatonderzoek zonder dat hij klachten heeft van zijn prostaat. Het was eventjes zoeken op het internet maar naar een tijd zoeken hadden we een goed bedrijf gevonden voor het doen van een preventief prostaatonderzoek. Samen met mijn vader nam ik contact op met Prostate Center Europe. Voor het onderzoek werd er eerst een uitgebreide medische vragenlijst doorgenomen, dit vond mij vader erg fijn.

Dag van het prostaatonderzoek

Op de dag van het onderzoek werden we ontvangen door de begeleidster van Prostate Center Europe, de begeleidster was erg aardig en vertelde nogmaals aan mij vader wat er op de dag van het onderzoek ging gebeuren. Het was trouwens erg fijn dat we de auto precies voor de kliniek konden zetten, daarvoor hadden we het geluk dat we niet ver moesten lopen! De uitslag van het prostaatonderzoek was goed, mijn vader is erg blij dat hij preventief het onderzoek van de prostaat heeft ondergaan en hij wil dit onderzoek over enkele jaren herhalen bij Prostate Center Europe